Suggesties

Onze chef stelt voor :

Voorgerecht :

  • Duel tussen aarde en zee
    • Foie, gras van eend, tartaar van zalm en carpaccio van St-Jacobsnoten
  • Carpaccio van tomaat « coeur de boeuf » met  grijze garnaal
  • Asperges op z'n Vlaams
  • Terrine van ganzenlever 


Hoofdgerecht :

  • Filet van eend « à l’orange »
  • Brochette « mixed grill » (Runds, Varken en gevogelte)
  • Brochette van Zeeduivel en scampi's met een sausje van safraan
  • Kabeljauw
    • In een jasje van spek met piment d’Espelette
    • Witte wijnsaus
    • Op Oostendse wijze
    • Witte wijnsaus
    • Op Oostendse wijze
  • Zeeduivel
  • Krabscharen op Thaise wijze
  • Zalm Dijonaise
  • Haantje met Thijmsaus

Nagerecht :

  • Sabayon op basis van Amaretto, geserveerd met vanille ijs

Bekijk ook onze vaste kaart! 
Een verrassende reis door Vlaamse klassiekers en enkele wereld gerechten. Waaronder onze Portuguese visschotel, een Congolese kipschotel, of wat dacht u van het Vlaamse trio? 

Openingsuren

Maandag: gesloten

Dinsdag tot vrijdag :
van 11.30 tot 14.00
en van 18.00 tot 22 uur

Zaterdag: van 18 tot 22 uur

Zondag: van 11.30 tot 17.00 uur

Google map