Suggesties
Onze chef stelt voor :
Voorgerecht :
- Duel tussen aarde en zee
- Foie, gras van eend, tartaar van zalm en carpaccio van St-Jacobsnoten
- Carpaccio van tomaat « coeur de boeuf » met grijze garnaal
- Asperges op z'n Vlaams
- Terrine van ganzenlever
Hoofdgerecht :
- Filet van eend « à l’orange »
- Brochette « mixed grill » (Runds, Varken en gevogelte)
- Brochette van Zeeduivel en scampi's met een sausje van safraan
- Kabeljauw
- In een jasje van spek met piment d’Espelette
- Witte wijnsaus
- Op Oostendse wijze
- Witte wijnsaus
- Op Oostendse wijze
- Zeeduivel
- Krabscharen op Thaise wijze
- Zalm Dijonaise
- Haantje met Thijmsaus
Nagerecht :
- Sabayon op basis van Amaretto, geserveerd met vanille ijs