Voorgerechten

Carpaccio van St-Jacobsnoten
(gemarineerd met olijfolie, citroen en witte truffelolie)
14,50
Gebakken St=Jacobsnoten
(Met garnalen dim-sum op een bedje van asperges)
17,50
Stoofpotje van scampi's
(Met look en een witte wijnsaus)
15,00
Lauwe Brie in een jasje van brickdeeg
(Met appel en Luikse perensiroop)
13,00
Rundscarpaccio14,00
Rundstartaar op Vietnamese wijze15,00
Garnaalkroketten12,00
Kaaskroketten10,00
Duo van Kroketten11,50
Petit-Gris de Namur met lookboter15,00
Bordje Ham11,00


Salades

Salade Baron de Viron
(gemende salade met appel en kip repen)
15,00
Salade et geitenkaas en spekjes15,50
Salade met scampi's15,00
Salade "folle"
(gemende salade met 1/2 kreeft, gerookte zalm en een tomaat garnaal)
22,00
Tomaat garnaal 1 stuk/
                              2 stuks
14,00
 /19,00

Pasta's 

Linguini met scampi's17,00
Vegetarische pasta14,00
Penne met kip14,50
Tagliatele met scampi's, vongole en St-jacobsnoten20,50
Spaghetti Bolognaise12,00


Kindermenu

Kip met appelmoes10,00
Kinder Bolognaise10,00
Fishticks10,00
Vol-au-Vent10,00


Hoofdgerechten

Rundstartaar aan tafel bereid18,00
Kabeljauw met een coulis van tomaat21,00
Vlaams Trio
(stoofvlees, Vol-au-Vent, Balletjes in tomatensaus)
19,00
Ierse Rundsfilet, gegrild met een saus naar keuze*19,00
Waterzooi van Zeeduivel
(met linzen)
23,00
Gevulde kip met garnalen en een sausje van kurkuma18,00
Moambe
(Congolese kipschotel)
18,00
Calderade
(Portugese visschotel)
24,00
Koninginnehapje
(Vol-au-Vent)
16,00
Hammetje met mosterd- of honingsaus20,00
Brochette van St-Jacobsnoten met spinaziescheuten22,00
Stoofvlees op Vlaamse Wijze17,00
Lamsschenkel met rozemarijn24,50
Paling in 't groen23,50
*Sauzen: Bearnaise, Peperroom, Champignon, Chimay, Choron, Maître d' hotel, Roquefort


Desserten

Crème Brûlée7,00
Moelleux van chocolade8,00
Assortiment van desserten13,00
Tarte Tatin10,00
Baba au Rhum10,00
Dame Blanche8,00
Dame noire8,00
Coupe Brésilienne8,00
Coupe Advocaat10,00
IJsje - 2 bollen5,50
IJsje - 3 bollen7,00
Citroensorbet6,50

Pannenkoeken

Pannenkoeken met suiker6,50
Pannenkoeken Mikado8,00




Openingsuren

Maandag: gesloten

Dinsdag tot vrijdag :
van 12.00 tot 14.00
en van 18.00 tot 21.30 uur

Zaterdag: van 18 tot 22 uur

Zondag: van 12.00 tot 14.30 uur

Google map